Beste spelers en ouders,

We zijn heel blij om al die enthousiaste spelers, speelsters en coaches het nieuwe seizoen te zien aanvatten. Ook dit seizoen willen wij als club investeren en de kaart van onze Aalterse jeugd trekken.

We zijn dan ook heel enthousiast om onze eerste meerdaagse jeugdstage op verplaatsing te kunnen aankondigen. We trekken dit jaar voor het eerst met onze jeugdspelers (U10 t.e.m. U18) naar De Panne van 1 tot 3 november!

Wij zorgen voor een gevarieerd programma met schitterende teambuildingsactiviteiten door WestCoastEvents, leerrijke trainingen met onze eigen en externe jeugdtrainers en toffe avondactiviteiten.

We verblijven in de J-Club in de Panne en onze spelers genieten daar een vol pension. Dat houdt in dat ze slapen op kamers per 4. Elke kamer is voorzien van een eigen badkamer en toilet. ‘s Morgens is er een ontbijtbuffet, ‘s middags een broodjesmaaltijd, in de namiddag een vieruurtje en ‘s avonds een lekkere warme maaltijd.
We eten stoverij met frietjes, barbecue en balletjes in tomatensaus met puree (telkens met koude groenten). Er is ook een mogelijkheid om vegetarisch te bestellen.

Er zullen dag en nacht voldoende trainers en bestuursleden aanwezig zijn om onze spelers te begeleiden.

Het inschrijvingsgeld voor deze 3 dagen bedraagt 140 euro per speler. Er is een korting van 10 euro voor de volgende ingeschrevene uit hetzelfde gezin. 

We verzamelen aan het sportpark op woensdag 1 november om 13u30 en rijden dan met bereidwillige ouders naar De Panne. 

Op vrijdag 3 november worden de spelers om 16u15 door bereidwillige ouders opgehaald in De Panne en opnieuw naar Aalter gebracht.

We zijn ervan overtuigd dat deze stage heel leerrijk zal zijn op basketgebied, maar ook een ideale teambuilding is en enorm verrijkend zal zijn voor de ploegsfeer!

Inschrijven kan via het formulier op Twizzit en is pas compleet na betaling op rekeningnummer van Sgolba Aalter BE98 4426 5101 2193 (met vermelding van naam).
Jullie kunnen zich inschrijven tot en met zaterdag 9 september

Alle ingeschreven spelers krijgen later dan van ons nog een lijstje met alle kledij en materialen die jullie zeker moeten voorzien.

We hopen onze jeugd massaal te mogen meenemen op onze basketbalstage!

 

SCHRIJF NU IN!