Woordje van de voorzitter

Hallo spelers, ouders, coaches, sympathisanten, supporters, vrijwilligers,

Weldra start voor onze ganse Sgolba familie de competitie 2020-2021. Een competitie waar wellicht het veiligheidsgevoel het sportieve zal evenaren of licht overschaduwen. Het is in deze context dat ons bestuur en coaching team tijdens het tussenseizoen alles uit de kast haalden om iedereen vanaf de competitiestart een vooral veilig gevoel te geven, op en naast het plein.

Op het plein hopen we vanaf begin september onze kleine en grote gasten opnieuw te zien schitteren en genieten, en ook daar zullen wij alles aan doen om dit te verwezenlijken, dag in dag uit. Vooral een hart onder de riem voor iedereen want het zal “anders” zijn, daar twijfel ik niet aan. Dit seizoen zal ook extra inspanningen vragen van ouders, coaches en ploegverantwoordelijken, om samen met ons Sgolba bestuur steeds te zorgen voor een corona veilige omgeving, op het plein, in de kantine en in de kleedkamer.

Langs deze weg dan ook reeds vooraf een groot woord van dank aan allen die fantastische zaken verwezenlijken achter de schermen en naast het plein. Laat ons vooral samen genieten van de mooie dingen die deze oeroude sport van bal en ring met zich meebrengt. Want gelukkige gezichten maakt onze familieclub pas echt genereus!


Raymond Van Pestel
Voorzitter SGOLBA